DIENSTEN

Onafhankelijk van het soort bedrijf, product of dienst verstaat Text Management de kunst om de boodschap aan te laten sluiten bij de doelgroep en het medium.

Text Management beperkt zich niet alleen tot het schrijven van teksten, maar kan en wil (indien gewenst) de producties ook begeleiden. Voor websites bestaat ook de mogelijkheid om de hele webredactie door Text Management te laten verzorgen, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw site.

Tekst schrijven

Text Management schrijft en redigeert teksten voor:
- Websites
- Brochures/Folders
- Jaarverslagen
- Nieuwsbrieven
- Persberichten
- Advertorials

Of er nu bestaande teksten geredigeerd of nieuwe teksten ontwikkeld moeten worden, alles doe ik met evenveel plezier en nauwkeurigheid.

Ik neem ook graag de begeleiding van het productieproces op me. Zo kan ik ervoor zorgen dat het eindproduct net zo doeltreffend is als de teksten.

Projectmanagement

Op zoek naar hulp op het gebied van Projectmanagement?
Plannen, organiseren, coördineren en begeleiden van projecten zijn enkele van mijn kwaliteiten.

Grote opdrachten
Bij grotere opdrachten kan ik samenwerken met collega's. Zo kunnen we een grotere hoeveelheid werk verzetten en heeft u als opdrachtgever het voordeel van een bredere expertise. Natuurlijk gebeurt dit altijd in overleg.

SEO website

Ook zo'n moeite om op te vallen in Google of andere zoekmachines?
Dit komt waarschijnlijk doordat uw website niet SEO-proof is. Door uw website SEO-proof te maken (zoekmachineoptimalisatie toe te passen) vergroot u de kans om gevonden te worden.
Kunt u hierbij hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met mij op.

Webredactie
Heeft u regelmatig updates voor uw website, maar komt u er zelden (op tijd) aan toe deze te verwerken? Ook voor de complete webredactie kunt u op mij vertrouwen.

Creative Pixel